Malaysia Hunters Truck Club

Selamat Datang Ke Forum Baru Untuk Kelab Lori Malaysia..Menunggu Bilangan Ahli Menjadi Ramai Lagi.Register Sahaja Jika Berminat..Dan Anda Boleh Mula Berforum. KAMI PERLU SUPPORT DARI ANDA UNTUK HIDUPKAN GROUP NI SECEPAT MUNGKIN. RAJIN2 JENGUK FORUM :)
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 mencari lagi kelab2 lori di Malaysia..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Shah_Hunters
Admin


Posts : 154
Join date : 10/12/2010
Location : Damansara

PostSubject: mencari lagi kelab2 lori di Malaysia..   Thu Jan 13, 2011 8:21 am


Salam..saya masih mencari beberapa club lori yg berada di Malaysia ni untuk join forum ni..
jika sesiapa ada pendapat atau cara untuk menyebarkan dan mencari lebih ramai ahli boleh la beri sedikit cadangan atau pendapat untuk sama2 aktifkan forum yg masih baru ni.. Smile
Back to top Go down
View user profile http://mhtc.free-message-board.com
am_trader



Posts : 61
Join date : 14/12/2010
Age : 32
Location : Meru-Klang-Shah Alam

PostSubject: Re: mencari lagi kelab2 lori di Malaysia..   Mon Apr 18, 2011 10:19 pm

Quote :
Salam..saya masih mencari beberapa club lori yg berada di Malaysia ni untuk join forum ni..
jika sesiapa ada pendapat atau cara untuk menyebarkan dan mencari lebih ramai ahli boleh la beri sedikit cadangan atau pendapat untuk sama2 aktifkan forum yg masih baru ni..

1). Bro...mungkin langkah pertama sticker kita try keluarkan dulu, lekat kat lori, mungkin bila geng2 lori ada yang terpandang ada yang berminat nak join.

2). Lepas tu perjumpaan yang kita pernah plan sebelum ni, mana2 ahli kelab ada lori bawak, kita park cantik2, baru ramai yang pandang, sekadar cadangan bro...rakan2 lain jangan malu dan segan mari kita sama2 meriahkan forum ni Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Shah_Hunters
Admin


Posts : 154
Join date : 10/12/2010
Location : Damansara

PostSubject: Re: mencari lagi kelab2 lori di Malaysia..   Tue Apr 19, 2011 1:20 am

am_trader wrote:
Quote :
Salam..saya masih mencari beberapa club lori yg berada di Malaysia ni untuk join forum ni..
jika sesiapa ada pendapat atau cara untuk menyebarkan dan mencari lebih ramai ahli boleh la beri sedikit cadangan atau pendapat untuk sama2 aktifkan forum yg masih baru ni..

1). Bro...mungkin langkah pertama sticker kita try keluarkan dulu, lekat kat lori, mungkin bila geng2 lori ada yang terpandang ada yang berminat nak join.

2). Lepas tu perjumpaan yang kita pernah plan sebelum ni, mana2 ahli kelab ada lori bawak, kita park cantik2, baru ramai yang pandang, sekadar cadangan bro...rakan2 lain jangan malu dan segan mari kita sama2 meriahkan forum ni Very Happy

pasal sticker tu ye..sticker tu akan diusahakn.cuma kalu xsilap nk order sticker ni minimum 50 keping mcmtu..so mungkin kene jual sticker2 tu kat abg2 lori yg lain gak..tu kita kene tunggu member2 yg ade lori boleh beli sticker ni and lekat kat lori mereka..so bg yg prnh singgah kat forum ni hrp2 anda join ler untuk menambah bilangan ahli dlm forum ni.. Smile
Back to top Go down
View user profile http://mhtc.free-message-board.com
Musang71TRG



Posts : 13
Join date : 06/08/2011
Age : 27
Location : Klang

PostSubject: Re: mencari lagi kelab2 lori di Malaysia..   Mon Aug 15, 2011 3:11 am

Salam ,
Rasenye kalau sticker tuhh dah ade mungkin ramai yang akan minat & order kot . Hehe
-Sekadar pendapat Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/masterkomandoejan
azril_ipoh



Posts : 9
Join date : 16/12/2011
Age : 36
Location : ipoh

PostSubject: Re: mencari lagi kelab2 lori di Malaysia..   Thu Dec 29, 2011 4:00 am


salam ...


sy pun rasa camtu gak.. elok d keluarkan dlu stiker tu bg lekat kt lori dlu..
Back to top Go down
View user profile
Shah_Hunters
Admin


Posts : 154
Join date : 10/12/2010
Location : Damansara

PostSubject: Re: mencari lagi kelab2 lori di Malaysia..   Fri Dec 30, 2011 2:27 am


orait. nanti saya update balik pasal sticker ni ye.
Back to top Go down
View user profile http://mhtc.free-message-board.com
Sponsored content




PostSubject: Re: mencari lagi kelab2 lori di Malaysia..   Today at 1:05 pm

Back to top Go down
 
mencari lagi kelab2 lori di Malaysia..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysia Hunters Truck Club :: Laman Sembang :: Lain-Lain-
Jump to: