Malaysia Hunters Truck Club

Selamat Datang Ke Forum Baru Untuk Kelab Lori Malaysia..Menunggu Bilangan Ahli Menjadi Ramai Lagi.Register Sahaja Jika Berminat..Dan Anda Boleh Mula Berforum. KAMI PERLU SUPPORT DARI ANDA UNTUK HIDUPKAN GROUP NI SECEPAT MUNGKIN. RAJIN2 JENGUK FORUM :)
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Perjumpaan dgn member2..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Shah_Hunters
Admin


Posts : 154
Join date : 10/12/2010
Location : Damansara

PostSubject: Perjumpaan dgn member2..   Mon Feb 07, 2011 5:07 am


biasenye setiap club akan mengadakan perjumpaan dgn member2 club..
tujuan adalah untuk merapatkn silaturrahim dan saling mengenali dgn rakan2 yg laen..
so setiap perjumpaan slalu diadakan di kedai2 mkn atau restoran..
perjumpaan yg lebih menarik adalah pekene teh tarik dgn rakan2 sambil borak2 panjang.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://mhtc.free-message-board.com
am_trader



Posts : 61
Join date : 14/12/2010
Age : 32
Location : Meru-Klang-Shah Alam

PostSubject: Re: Perjumpaan dgn member2..   Tue Feb 08, 2011 5:20 am

Quote :
biasenye setiap club akan mengadakan perjumpaan dgn member2 club..
tujuan adalah untuk merapatkn silaturrahim dan saling mengenali dgn rakan2 yg laen..
so setiap perjumpaan slalu diadakan di kedai2 mkn atau restoran..
perjumpaan yg lebih menarik adalah pekene teh tarik dgn rakan2 sambil borak2 panjang..
saya sokong bro...geng2 mhtc boleh bagi cadangan mana port kita nak lepak, boleh sembang panjang tukar2 pandangan, pengalaman, sesiapa ada lori bawak sekali, kita parking sederet macam yang geng2 superbike, geng kereta buat sebelum ni, mesti terbeliak mata masyarakat tengok Smile ada kelab lori macam kita, memang tak pernah jumpa lagi rasanya kat malaysia ni....sekadar pandangan....
Back to top Go down
View user profile
adiazhari



Posts : 15
Join date : 01/02/2011
Location : sg buloh

PostSubject: Re: Perjumpaan dgn member2..   Tue Feb 08, 2011 5:41 am

sy pun setuju, mcm truck parade hehe...tp nak lepak kt mana2 pun blh je, kedai mamak ke, warung ke....roger2 je.. B)
Back to top Go down
View user profile
Shah_Hunters
Admin


Posts : 154
Join date : 10/12/2010
Location : Damansara

PostSubject: Re: Perjumpaan dgn member2..   Wed Feb 09, 2011 6:15 am


ye..mungkin 1 ari nnt club kita pon boleh buat parade mcm club2 keta..so,untuk menyenang atau memudahkan lg..saya akan bukak topik untuk meninggalkan number phone anda semua supaya senang untuk berkenalan atau contact dgn member2..
untuk mengadakan perjumpaan yg pertama kita akan bincangkn tarikh yg sesuai nnt..saya akan carikkan tmpt..
saya juga galakkan member2 bwk lori sendiri..bg yg xde lori tu dpt hadirkan diri pon da cukop asalkan dpt berkongsi minat Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://mhtc.free-message-board.com
azril_ipoh



Posts : 9
Join date : 16/12/2011
Age : 36
Location : ipoh

PostSubject: Re: Perjumpaan dgn member2..   Mon Dec 26, 2011 12:13 am




sy pun stuju gak..................
Back to top Go down
View user profile
Shah_Hunters
Admin


Posts : 154
Join date : 10/12/2010
Location : Damansara

PostSubject: Re: Perjumpaan dgn member2..   Mon Jan 02, 2012 7:07 pm

azril_ipoh wrote:



sy pun stuju gak..................

kalau ada wat lepak2 nanti and kebetulan bro ada kat area KL , boleh laa roger2. kita lepak2 Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://mhtc.free-message-board.com
azril_ipoh



Posts : 9
Join date : 16/12/2011
Age : 36
Location : ipoh

PostSubject: Re: Perjumpaan dgn member2..   Wed Jan 11, 2012 7:13 am

tu la bro blom ada lg trn kl antar brg nie... trn kl pun naik keta jer g umh mertua kt kepong.
klu ader lepak2 roger2 la mana tau sy ader kt kl Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Shah_Hunters
Admin


Posts : 154
Join date : 10/12/2010
Location : Damansara

PostSubject: Re: Perjumpaan dgn member2..   Sun Jan 15, 2012 10:06 am

azril_ipoh wrote:
tu la bro blom ada lg trn kl antar brg nie... trn kl pun naik keta jer g umh mertua kt kepong.
klu ader lepak2 roger2 la mana tau sy ader kt kl Very Happy

alright. boleh je. nanti apa2 saya roger Smile
Back to top Go down
View user profile http://mhtc.free-message-board.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Perjumpaan dgn member2..   Today at 1:05 pm

Back to top Go down
 
Perjumpaan dgn member2..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysia Hunters Truck Club :: Komuniti :: Perjumpaan-
Jump to: